fredag 31. mai 2013

Når skiten sviktar!

utstyr som svikter er uansett voldsamt irriterande! om det er eit tau som ryker eller om det er skolisser er det like forbanna irriterende! spesielt når det var akkurat den dagen du skulle bruke skoa!

Kjøpte  Protection in action bag, fra Armor. virka solid og ble gjeve garantiar for at dette var eit røfft produkt! det blei da handla for omtrentleg eit år sidan, og blei tatt skikkelig i bruk i det hjortejakta starta i August. siden da har det vert med på omtrent kvar ein tur; kayakk, kano, klatring, friluftsliv, topptur osv.





Veska er bygd i to komponenter ; tørrbag, og foam bag.  som gjør at ho i utgangspunktet er vasstett. ho er lit stor, men man har til gjengjeld plass til eit ekstra objektiv og ei fyrstikkeske/munnspill. ho har berereim, som eg vaneligvis let vera heime og heller nyttar karabin til ryggsekken. Den var ganske vantett i starten, ville ikkje svømt langt med den. og den tappte form og tettheit ganske fort. tålte ikkje kulde i det heiletatt da den begynte å få "luftbobler" rundt samtlige sømmer

doc teipen? joda. hele greia rakna i sømmene i mars i år på dag en av 5 i Dovre på telttur! Prøver å reklamere på den, men Expert er ikkje serlig greie å ha med å gjere på reklamasjon. litt forundra siden det er ei veske rundt 1000 lappen og som var "det sterkeste de hadde"




+ Veska er solid
+vantett ( vantett i starten)
+ gangbart konsept


- tungvint å åpne
- unødvendig stor
- tapte fasong og kvalitet raskt
- flere festemuligheter
- borrelåslukkinga i toppen på sleve baggen er dårlig.
- ikkje oppererbar med ei hand





helt OK midlertidig løsning, vill ikkje anbefale denne med det grunnlag at det tar lang tid å åpne veska og ta bilde. noe som er viktig er enkelt og raskt. Med litt videreutvikling er dette et utrolig bra konsept.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar