lørdag 2. mars 2013

Tri tura i hornindal!


Sunnmøre topptur og pudder! no er jo hornindal i grenseland for kva man kan kalla sunnmøre, men let de stå te og satsa på at det går godt!

lys og utsikt var så bra at vi ville ta en photoshoot, men safty first! plasering av fotograf og linjen blir diskutert og avgjort etter forholdene.
         
 Etter eit forhaldsvis misslykka fyrsteforsøk gjekk Morten opp igjen i rein bitterheit over det utrolig godt tima fallet. så eit bra bilde blei det!
 desse bilda var tatt i frå blæia i hornindal. lett og enkel topp, litt lite ambisiøs etter
 forholda vi hadde akkurat da

 dette bilde tok Morten av meg på blæia,
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 CT test, mens vi ventar på at kristian leitar etter jakka han mista på tur opp igjennom skogen. planen var å prøve å nå Kalvskrednosi, vi kom til ryggen og returnerte.

vinden hadde til nå flytta en del snø, og det begynte å bli spennende forhold der vinden hadde fått "sveipt" siden, for å finne snø nå måtte vi inn på ei skjerma nordside, eller ei renne i øst. valget falt da på Kviteggi


planen var å følge snødalen opp til ryggen, og gå inn og kjøre ned flanken som går aust i frå fyrsteskaret på kviteggi, men vinden blei tilltakande og retninga var ikkje heldig for flanken, når vi såg inn på sida var det vert heftig vintransport nede i ho. så vurderinga blei å kjøre ned Snodalen igjen






sidan siste biten var i brattaste alget gjekk vi med stor avstand, soleis fekk eg tid til å ta nokre bilete, og å eksprimentera med Blender/lukkertid forhaldet når det var ljos og fokk, skulle gjerne bruka meir tid på dette.




 Takk for turen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar